Sista gången med grabbarna arrangera en svensexa i Stockholm

Börjar det närma sig sista riktiga kvällen med grabbgänget, passa på och boka in en hel weekend och res till Stockholm. En svensexa i Stockholm kan lätt bli något väl värt att minnas. Det stora utbudet gör att ni kan hitta på det där som gänget alltid pratat om att testa, svensexa Stockholm kommer också bli ett tillfälle då ni alla kan koppla av. I storstaden kan ni enkelt bli anonyma och inte behöva tänka på att inte förlora ansiktet utan gå in i leken eller tävling fullt ut.

Troligen har ni i grabbgänget känt varandra länge och vet varandras svagheter respektive styrkor, utmana varandra, men också dig själv i fart, balans och mod. Ska ni ha svensexa i Stockholm under sommarhalvåret bör ni dra nytta av vattnet som finns runt om i stan. Vem har inte velat testa att flyga över vattenytan med så kallat jetpack, svårare än vad det ser ut och häftigare än vad du kan föreställa dig. Arrangera tävlingar som kommer att få hela gänget till att stressa på varandra och väcka tävlingsandan. Att ha svensexa behöver inte innebära att det bara är den blivande brudgummen som får testa saker, låt hela gänget gå in i Waterballs, det vill säga luftfyllda jätte bollar. Försök sedan att hålla balansen när bollen rullar på vattenytan och dina kompisar skapar gungningar på ytan. En barnslig uppgift som roar hela gruppen.

Svensexor i huvudstaden kan vara mer än bara pinsamt.

Många fastnar i spåren om att festen innan bröllopet ska vara ett tillfälle där man skämmer ut blivande brudgummen. Men ser man det ur ett annat perspektiv brukar det vara mycket mer uppskattat av alla parter om man gör något gemensamt, som alla tycker är roligt och kan känna sig delaktiga i. Utmaningar på vattnet i Stockholm kommer att ge grabbarna något att minas tillbaka till under åren i äktenskapet.